час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

З любов’ю із 70-х
21-11-2019

Комфорт та невимушеність, свобода обирати і поєднувати речі на власний розсуд, мікс різних стилів, кольорів та фактур — такою була мода еклектичних 70-х. Такою є і нова осіння колекція Orsay Vintage Love. Проста геометрія, А-силуети, зручний крій та якісні тканини — безсумнівний must have цієї осені.
Натхненні модними зрушеннями та експериментами вуличних модників 70-х наші дизайнери зуміли відтворити найкращі образи того часу. Так-так, саме образи. Адже керуючись принципом «базового гардеробу», створеним якраз у 70-х, ми подбали про те, аби, поєднуючи різні речі з колекції, кожна модниця могла з легкістю підібрати собі стильний look за настроєм. Наприклад, оверсайз пальто пісочного кольору із довгою сукнею-футляром та шаликом в геометричний принт — до романтичного побачення. Чи casual образ із чорного пальто, коричневих брюки-skinny та блузи в геометричний принт — для прогулянки осіннім містом навіть у непогоду.
Orsay — це модне і водночас доступне вбрання, для молодих цілеспрямованих жінок, які хочуть виразити свою індивідуальність і можуть це робити у будь-який час. Ми створюємо речі, які стають невід’ємною частиною гардеробу та особистого стилю жінок у 26 країнах світу.