час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Знижки, маски, манекени. Як ТРЦ готуються до відкриття
27-05-2020

У цю суботу, 30 травня, вже планують відкривати торгово-розважальні центри. Олена Обухівська, спеціалістка з комунікацій ТРК «Проспект» та ТРЦ «РайON», розповіла Вікенду про те, як зміниться шопінг та як потурбуються про гостей у нових умовах.
Наші торгово-розважальні центри до відкриття готові, тож з нетерпінням очікуємо офіційного розпорядження київської мерії. Відвідувачі пишуть нам послання в месенджері, коментарі у соціальних мережах, листи електронною поштою з проханням якнайшвидше відновити роботу. І це зрозуміло, адже карантин розпочався ще в березні, а зараз вже кінець травня. Ми перейшли з зимового сезону в літній, тому споживачі прагнуть зайнятись шопінгом та оновити гардероб.
Про дезинфекцію
Найголовніше та найактуальніше питання на сьогодні — це чистота та безпека торгово-розважального простору. У ТРК «Проспект» регулярно проводяться такі заходи безпеки:
ретельна вентиляція та додаткове природне провітрювання;
вологе прибирання з застосуванням дезинфікуючих розчинів;
періодична протиепідемічна дезинфекція спеціальним розчином методом зрошення;
дезинфікуючі засоби додаються в усі розчини для проведення вологого прибирання;
щоденний термоскрининг працівників та гостей торгово-розважального центру;
обсяг засобів для щоденної дезинфекції збільшився в 11,5 раза, а засоби для проведення протиепідемічної дезінфекції застосовуються на практиці вперше. Вони мають сертифікацію, свідоцтва та висновки СЕС експертизи.
Про дистанцію
Ми розуміємо, як гості скучили за торговим центром, як хочеться якнайшвидше приміряти, роздивитись, виміряти. Одними з найважливіших посткарантинних заходів є дотримання дистанції та респіраторний етикет. Тому ми запропонували магазинам та брендам ідею: винести манекени за вітрини у торгову галерею. Щоб відвідувачі змогли оглядати новинки на відстані витягнутої руки, а в приміщення магазину заходили з готовими рішеннями. До речі, торговий центр забезпечує безконтактне пересування в усі приміщення, що теж важливо в посткарантинний період.
Про споживацькі симпатії
Ми провели спеціальне дослідження на тему «Свобода вибору та шопінгу», щоб дізнатися, як змінилися пріоритети та потреби покупців, як вплинули модні тренди на рішення під час покупки одягу, взуття та аксесуарів. Результати виявилися доволі цікавими. Наприклад, раніше покупці надавали перевагу оновити гардероб, придбавши готовий лук. Весняне опитування-2020 виявило, що тепер гості торгового центру хочуть доповнити вже існуючий гардероб — придбати нову спідницю, блузку, сорочку або джинси.
Ще з цікавого: споживачі більше цінують сервіс у магазині та отриманий емоційний досвід. 57% респондентів зізналися, що не повернуться до бренду, якщо будуть не задоволенні обслуговуванням продавців.
76% учасників опитування повідомили, що цікавляться модними трендами, хоча під час шопінгу більше звертають увагу на практичність вбрання. І найголовніше: більшість опитуваних вважають, що куплять сукню без знижки, яка сподобалась, ніж зі знижкою, але менше пасує.
Шопінг у торговому центрі — це впевненість у покупці, адже одразу можна відчути, побачити та переконатись у бажаній речі.
Якось так виглядав онлайн-шопінг. Проте у офлайні все значно зручніше
Про комунікацію
Ніщо так не налаштовує на приємні відчуття, як власні спогади про місце, де було світло, комфортно, дружньо. «Нарешті примірочна», «Ваш розмір в наявності», «Оплата пройшла успішно» — за цими простими та бажаними фразами гості вже скучили, і зовсім скоро вони знову зможуть почути їх у нас.
А візуальне оформлення в арт-стилі приваблює та викликає приємні відчуття, якими хочеться наповнитись знову, прийшовши до ТРК «Проспект».
Джерело: https://www.weekend.today/market/znizhki_-maski_-manekeni_-jak-trc-gotuyutsja-do-vidkrittja.htm?fbclid=IwAR0fczXFzp6q1cc8_s4ig_4GrdBGydsLqTL4XigaYRP5itG5X8OIs2Z6ktE