час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN RU

НОВИНИ

Бариста, шеф-кухар, офіціант: відверто про їжу та гостей
15-04-2019

food & mood в ТРК «Проспект»

Чи фотографують чоловіки свою їжу для Інстаграма, як часто вони їдять десерти, чи правда, що на самоті дівчата вибирають їжу поситніше, який смузі люблять спортсмени, як зробити пропозицію за допомогою суші-сету? Заради чого відвідувачі ТРК «Проспект» готові відмовитися від домашніх вареників і борщу?
Вікенд розпитав шеф-кухарів, директорів, бариста і офіціантів закладів з українською, європейською, італійською, паназійською, японською та китайською кухнями про звички гостей, незвичайні замовлення та улюблених клієнтів.

Noodle Doodle
Дарина Бейко, директор
Георгій Ткачук, кітчен менеджер
- У нас представлена паназійська кухня, намагаємося видавати замовлення за 7-10 хвилин. Завдання кухні - не тільки видавати смачну їжу, але і стежити за стандартами. Всі продукти повинні бути якісними, найсвіжішими, пройти перевірку шефа. Основний напрямок - це вокі. У нас відкрита кухня, є станція вок, на якій і готуються такі страви. Вок (wok) - це глибока китайська сковорода з опуклим дном, яка традиційно використовується в південнокитайскій кухні.

Є три види локшини: бобова, яєчна і удон. З м'яса - курка, яловичина, а також морепродукти і овочі. Можна вибрати основу і доповнити її гарнірами. Пропонуємо супи і салати. Наша кухня адаптована під українського споживача, немає супер-гострих страв. Самі топові страви - це соус теріякі, суп удон, класичний суп з куркою, смажений рис і для тих, хто любить гостріше, - том ям з морепродуктами.

Окремого дитячого меню у нас немає, але під замовлення ми можемо приготувати їжу для дітей: використовуємо менш концентрований соус, не смажимо локшину, а відварюємо. Дітям цікаво робити замовлення у нас на спеціальних інтерактивних екранах, де представлено наше меню. Дорослі теж із задоволенням використовують його.

Коли приходять новачки і їм потрібна допомога, ми підказуємо і допомагаємо із замовленням, але основний потік - це наші постійні гості, приходять сім'ями і компаніями. У будні до нас часто забігають з роботи перекусити в обідню перерву. У вихідні з ранку і вдень заходять між шопінгом або після кіно. Іноді приходять з маленькими собачками, обідають і пригощають тварин самими ласими шматками.

Увечері вже збираються гості, які хочуть відпочити, розслабитися. Вони сідають компаніями, зсувають столи, їдять та спілкуються. Наша відмінність - затишний зал, де можна розміститися в куточку. Окрема категорія - іноземні гості. Якось познайомився на роботі з канадцями, їм дуже сподобалася наша кухня та концепція. І тепер кожен раз, приїжджаючи в Україну, вони заходять до нас поїсти. Китайські і корейські друзі з університету неподалік теж із задоволенням заглядають.

У торговельному центрі постійний потік людей, це і ті, хто працює неподалік, і ті, хто поряд живе. «Проспект» став вже рідним, відвідувачі тут доброзичливі, відкриті до спілкування, в них немає ніякої зверхності, зарозумілості.

Джерело: http://project.weekend.today/food_mood_in_prospekt

Дізнавайся першим про розпродажі та новинки! Підписуйся на розсилку!