час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Краватка-метелик та брутальні черевики: 6 історій про речі-подарунки від відвідувачів ТРК «Проспект»
11-10-2018

Мілашні шкарпеточки, забавна краватка або важкі черевики - що дарують одне одному сучасні закохані? Чи завжди подруги добре знають смаки кожної, а старше покоління помиляється з речами-подарунками для юних? Вікенд вислухав шість історій відвідувачів ТРК «Проспект» і дізнався, чи варто дарувати близьким одяг, білизну та взуття. 

Студенти-КПІшники Олена та Вадим дарують один одному речі не тільки на свята. Неважливо, що це буде за подарунок - дороге взуття від відомого бренду або просто пара веселих шкарпеток. Головне - увага та бажання порадувати.

— Звісно, люблю, коли дарують речі. Особливо круто, якщо це недешеві бренди, які сама собі не можеш дозволити купити. Ми обидва студенти, працюємо та винаймаємо житло, отже не всі модні шмотки нам по кишені. Коли отримую якусь кльову річ у подарунок, думаю: вау, як круто! 

І це не через дорогий подарунок, а тому що розумієш, що людина думала про тебе, знає про твої смаки та бажання. Сама також із задоволенням віддячую і дарую іншим. Не було такого, щоби подарунок мені не сподобався.

Мабуть, найбільше запам'ятався мамин подарунок — зимові черевики Timberland, теплі, зручні та модні. Не просто спортивні та якісні, а дуже незвичні. В тій моделі поєднувалися руда та біла шкіра, ще вони були утеплені білим хутром.

Ми з Вадимом часто разом ходимо на шопінг. Іноді купуємо один одному якісь речі, а ще робимо сюрпризи, наприклад, він дарує мені білизну. Дуже любимо всякі прикольні шкарпеточки, теж купуємо один одному час від часу. Вибрати неважко, бо вже досить непогано знаємо розмірі та смаки один одного. Останнім часом Вадим скаржився, що всі його рюкзаки для міста вже пошарпані та виглядають не дуже. Я пару раз показала йому на вулиці чоловічі рюкзаки одного крутого бренда. Йому сподобалися. Тоді я ризикнула та купила такий Вадиму в подарунок. Каже, що дуже задоволений — рюкзак одночасно і стильний, і досить зручний. 

Якщо один з нас мріє про якусь особливу дорогу річ, то інший старається зібрати грошей та подарувати таку річ на якесь особливе свято. Скажімо, я збираюся подарувати Вадиму на Новий рік класичні чорні черевики Dr. Martens, це його улюблена марка взуття. 
Джерело: http://project.weekend.today/prospekt_clothes_gifts