час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Новорічні інстафото: правила, секрети та лайфхаки. Майстер-клас в ТРК «Проспект»
12-12-2018

Особливі знімки з Інстаграму - флетлеї - називають натюрмортами 21 століття. За допомогою інстаблогера Аліни Чубар на майстер-класі у ТРК «Проспект» Вікенд розбирався, що таке розкладка, навіщо потрібна сітка в камері, як зібрати реквізит і фони для святкових фото і які магазини стануть справжнім клондайком декору для майстрів-початківців, що працюють у жанрі флетлей.
Марина розповідає про досвід:
- Мені дуже подобаються красиві інстафото, тому, звичайно, хочеться навчитися створювати їх самостійно. Мене привабив профіль Аліни, яка проводить майстер-клас, і я вирішила не втрачати шанс. Мені дуже подобаються такі фото-розкладки, вдома є багато відповідних дрібниць і я хочу урізноманітнити свою сторінку в Інстаграмі. Роблю пости нерегулярно, то багато, то мало. На майстер-класі сподобалося все: дуже пізнавально, ритмічно, багато інформації за короткий час, адже не завжди виходить на півдня вирватися, щоб освоїти щось нове. Задоволена, що зробила перший флетлей, вже маючи певні знання, а не просто кинути все і сфоткати. І мені здається, вийшло добре! Впевнена, все, що я сьогодні почула і дізналася, буду використовувати і надалі.
Сьоме правило Аліни Чубар говорить про сюжет:
«Створюючи розкладку, продумуйте сюжет. Наприклад, якщо я використовую сухоцвіти, то дев'ять знімків у мене - з використанням сухоцвітів. Звертаючись до новорічних флетлеїв, я буду робити всілякі розкладки, але об'єднуючою деталлю, загальною зав'язкою для серії знімків буде ялинова гілка.»
Ще три правила створення флетлеїв від Аліни Чубар читайте в наступних новинах ТРК Проспект.
 
Джерело: http://project.weekend.today/ny-flatlay