час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Новорічні інстафото: правила, секрети та лайфхаки. Майстер-клас в ТРК «Проспект»
12-12-2018

Особливі знімки з Інстаграму - флетлеї - називають натюрмортами 21 століття. За допомогою інстаблогера Аліни Чубар на майстер-класі у ТРК «Проспект» Вікенд розбирався, що таке розкладка, навіщо потрібна сітка в камері, як зібрати реквізит і фони для святкових фото і які магазини стануть справжнім клондайком декору для майстрів-початківців, що працюють у жанрі флетлей.
Катя розповідає про себе та свої враження:
«Я – інстаблогер-початківець, фотографія для мене - це заробіток і майбутня професія, тому дуже хочу навчитися робити красиві знімки. На майстер-класі я дізналася багато, найбільше сподобався практичний підхід: мені вказали на мої помилки та огріхи, підказали, як краще робити, це досить корисно. Для мене найважливішим знанням виявилося те, як правильно робити фони. Я роблю флетлеї постійно і вже не один місяць, але не завжди виходило. Такі фото з розкладками - один з улюблених жанрів, тому добре, що в цьому я удосконалила свої навички.»
Восьме правило створення флет-леїв від Аліни Чубар нагадує про декор:
«Його можна збирати де завгодно. На горищі старого бабусиного будинку, де можна знайти вінтажний предмет. Хтось у пошуках відправляється на барахолку на Петрівці. Ще один пункт - магазини товарів для дому та декору. Наприклад, в ТРК «Проспект» я знаходжу корисні для мене предмети в ART MART, Jysk, «Букві» і Miniso.»
Ще пару правил створення флетлеїв від Аліни Чубар читайте в наступних новинах ТРК Проспект.
Джерело: http://project.weekend.today/ny-flatlay