час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Привіт! Дай п’ять на Дні народження ТРК «Проспект»
08-11-2019

1 грудня ТРК «Проспект» відзначає День народження і запрошує гостей на свято. Торгово-розважальному комплексі виповнюється 5 років. Тому і тематика – «Дай п’ять! Навзаєм відчуй наше свято». 
«Дай п’ять» - це синонім до вітальних слів «привіт», «добрий день», із радісними нотами взаємності зустріти один одного. А й справді, скільки цікавих, запланованих чи випадкових зустрічей відбулось у ТРК «Проспект», якщо щомісяця його відвідує більше 1 мільйона покупців? 
Саме радісний момент зустрічі та вітання, із знайомими та незнайомими, але цікавими людьми, став основою концепції «Дай п’ять!». На Дні народження вітань і привітань буде багато. Адже вони створюють позитивний настрій, який теж прогресивно передається іншим. А якщо подумати про силу п’яти рукостискань – то знайомств та друзів стане ще більше.   
У програмі свята – концерт Сергія Бабкіна, українського виконавця та автора власних пісень. А також дитячі майстер-класи та командні конкурси, знижки, DJ-сети, фотозони та фото-сети, а ще art-сети та створенная flash-картин.   Активним учасникам – подарунки та суперподарунки. Головний партнер – Алло. 
Якщо стежити за постами на фейсбук та інстаграм сторінках ТРК «Проспект», то можна виграти додаткові призи та бути в курсі усіх планів та анонсів на Дні народженні ТРК «Проспект», якому виповнюється 5 років. 
Більше постів, конкурсів та приводів вигравати призи тут:
https://www.facebook.com/prospekt.ua/
https://www.instagram.com/trk_prospekt_kiev/?hl=ru